Bezoek aan Bloemenveiling

26 januari 2024

De grootste marktplaats van bloemen en planten ter wereld is Bloemenveiling Aalsmeer van Royal FloraHolland. Voor een bezoek aan deze beroemde bloemenveiling moet je vroeg opstaan, maar de beloning is een onvergetelijke ervaring. Hoe vroeger je er bent, hoe meer je ziet. We'll do it!

Deel dit item in:

Om de wintermaanden wat kleurrijker te maken en meer te leren over bloemen en planten, brengen we een bezoek aan de Bloemenveiling Aalsmeer. We moeten wèl vroeg opstaan om de veiling in volle actie te zien en de drukte van de handel te ervaren.

De unieke winteractiviteit is op uitnodiging van één van de leden, werkzaam bij Royal FloraHolland.

De Bloemenveiling Aalsmeer is de grootste bloemenveiling ter wereld. Ons bezoek geeft een kijkje in de wereldwijde handel van bloemen en planten.

Tijdens het bezoek komen we meer te weten over de geschiedenis, werking en processen van de veiling. We zijn erbij om te zien hoe de bloemen en planten geveild worden. We bekijken een aanhoudende stroom van misschien wel duizenden karren met bloemen en planten voorbijtrekken.

Royal FloraHolland maakt zich klaar voor een duurzame toekomst. Hoe ziet de toekomst van de internationale sierteelt eruit?

Het belooft een interessante en leerzame ochtend te worden. Normaal gesproken combineren we een bedrijfsbezoek met een fietstocht. Dit keer is dat niet handig want de fietsschoenen zijn niet gemaakt voor een langere wandeling.


ONZE PARTNERS