Mountain High Chasers

7 februari 2024

Het boek 'Mountain High' van Daniel Friebe beschrijft de 50 meest heroïsche beklimmingen in Europa. Erwin Reijneveld en Erwin Visser besloten van dit boek hun missie te maken. Alle 50 bergpassen rijden vóór hun 50e levensjaar èn proberen zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken om misschien wel één (eerste) grote uitdaging in de bergen aan te gaan. Het maakt niet uit of je hard, langzaam of kort fietst. Zolang je maar fietst!

Deel dit item in:

In 2014 kreeg Erwin Reijneveld een boek in handen, Mountain High van Daniel Friebe. Dit boek bevat de 50 meest uitdagende beklimmingen in Europa. Na een avond met het boek op schoot besloot hij van dit boek zijn missie te maken. De 50 meest heroïsche beklimmingen van Europa beklimmen voordat hij 50 jaar zou worden. Nadat hij ditzelfde boek cadeau heeft gedaan aan zijn jeugdvriend Erwin Visser besloten ze deze missie samen aan te gaan.

​Bijgevolg de missie en Erwin & Erwin: de 50 beklimmingen uit het boek 'Mountain High' beklimmen voor hun 50ste levensjaar èn proberen zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken om misschien wel één (eerste) grote uitdaging in de bergen aan te gaan.

Mountain High is een boek voor fietsers die houden van imponerende landschappen, de heldendaden van de legendarische wielrenners of de pure inspanning en opwinding van het bereiken van een bergpas. Prachtig geschreven, boordevol praktische route-informatie en advies voor elke klim. Het boek legt uit waarom de bergpas opname in de top 50 verdient.

Uitgelichte ritten zijn onder meer de iconen van de Tour de France: Alpe d'Huez, Col du Galibier, Mont Ventoux, Col d'Izoard en Col du Tourmalet; de Passo Fedaia, Le Tre Cime di Lavaredo en andere heilige toppen van de Giro d'Italia; plus de formidabele Alto de l'Angliru van Spanje, de Grossglockner van Oostenrijk en nog veertig andere berglegendes.

We zijn ontzettend trots en enthousiast dat Erwin en Erwin komen vertellen over hun avonturen. Zij zullen ons meenemen op hun reis langs de meest adembenemende beklimmingen. Zij delen hun persoonlijke ervaringen en geven tips. Laat je inspireren en wie weet sta jij straks ook op de top van een van deze legendarische bergpassen.

Het belooft een avond vol enthousiasme en inspiratie te worden. Ook sponsorpartners zijn welkom!


ONZE PARTNERS