Oliebollenrit

30 december 2023

Met de Oliebollenrit en de afsluiting in Café De Rosser komt er een einde aan het fietsseizoen van Toerfietsclub Noordwijk. Een jaar vol mooie ritten, gezelligheid en sportiviteit. We kijken terug en ook uit naar het nieuwe jaar. Maar eerst nog even nagenieten van de rit en het jaar in stijl afsluiten. Want dat is wat ToerFietsClub Noordwijk ook zo bijzonder maakt: samen genieten en terugkijken op mooie fietsavonturen.

Deel dit item in:


Het einde van het jaar nadert en dat betekent dat het tijd is om terug te blikken op het afgelopen fietsseizoen. We hebben weer vele mooie ritten gemaakt door de prachtige omgeving van Noordwijk echter ook zijn we in vrijwel alle (verre) windstreken geweest.

Om dit jaar op een gezellige manier af te sluiten, staat de jaarlijkse Oliebollenrit op het programma.

Op zaterdagochtend verzamelen zich de in Cyql aangemelde leden bij het vertrekpunt. De sfeer zit er altijd meteen goed in en de laatste voorbereidingen worden getroffen voor de rit. De leden van de club staan te trappelen om te vertrekken en de laatste kilometers van het jaar te fietsen. De route voert langs bekende en minder bekende plekken in de omgeving van Noordwijk.

Na de rit komen we gezellig bij elkaar in Café De Rosser, waar de geur van verse oliebollen ons al tegemoet komt. Is er iets lekkerder dan na een sportieve inspanning te genieten van zo'n overheerlijke lekkernij? En ja, natuurlijk zullen we onder het genot van een drankje en een gezellig praatje terugblikken op alle mooie momenten die we dit jaar hebben beleefd.

Iedereen is welkom om mee te fietsen en-/of aan te schuiven!ONZE PARTNERS