Start2Bike

26 maart en 2, 16 en 23 april

ToerFietsClub (TFC) Noordwijk organiseert samen met Wielersportbond NTFU de cursus Start2Bike, een fietsclinic voor beginners. Het betreft een initiatief voor beginnende fietsers die de fijne kneepjes van de sport willen leren.

Deel dit item in:

De sportieve fiets is populair. Veel mensen kopen vol enthousiasme een mountainbike of racefiets, maar komen er al gauw achter dat remmen, schakelen en in balans blijven op zo’n fiets wel wat anders is dan fietsen op een gewone fiets. Maak een vliegende start en doe mee met Start2Bike op startdatum in startlocatie. 

Samen met deskundige trainers en andere gelijkgestemde fietsers werk je aan je basistechniek. Ook is er volop aandacht voor veilig sportief fietsen. In 4 trainingen van elk 3 uur ga je de basistechniek op de fiets verbeteren. Na Start2Bike heb je je conditie verbeterd, nieuwe fietsvrienden gemaakt en het vertrouwen en de techniek om zelf lekker te gaan fietsen.

Voor wie
Ben je pas begonnen met mountainbiken of wielrennen of zit je al wat langer op de fiets, maar heb je nog niet eerder een training gevolgd? Volg dan dit voorjaar de Start2Bike-trainingen bij ToerFietsClub (TFC) Noordwijk.

- Startdatum: zondag 26 maart
- Vervolgtrainingen: 2 april, 16 april, 23 april
- Tijd: 9:00 uur tot ongeveer 12:00 uur
- Locatie: Lageweg 6 in Noordwijk (SJC sportcomplex)
- Kosten: 37,50 euro voor 4 trainingen
- Leeftijd: vanaf 18 jaar
- Wat neem je mee: racefiets (technisch in orde), helm (verplicht) bidon met water.

Schrijf je in voor Start2Bike
Ook enthousiast geworden? Schrijf je dan snel in op www.start2bike.nl Start2Bike is een initiatief van wielersportbond NTFU, de Nederlandse Toer Fiets Unie. Alle trainers van Start2Bike hebben een speciale opleiding gevolgd.

Mocht je nog vragen hebben dan kan je altijd bellen naar:
Anita Hoppenbrouwer: 06 51 64 75 66
Mark Breugem: 06 22 39 80 00
Hendrina Witteveen: 06 37 31 05 24

ONZE PARTNERS