Gezellige opening fietsseizoen 2024

7/4/2024

Het nieuwe fietsseizoen van ToerFietsClub (TFC) Noordwijk is op feestelijke wijze geopend! Eerst was er een clubrit in combinatie met foto- en video opnamen door webmaster Thomas Steenvoorden. Na afloop om 11:30 uur stond er inmiddels traditiegetrouw, een overheerlijke lunch klaar!

Ook de leden die niet meefietsten waren van harte welkom bij Museumboerderij Veldzicht. We ontmoetten ook de deelnemers en trainers van de fietscursus Start2Bike.

We hebben weer een verrukkelijk seizoen voor de boeg, vol met prachtige routes en evenementen. Samen willen we ervoor zorgen dat het een onvergetelijke fietsjaar wordt. We inspireren en motiveren elkaar om mee te doen. Met als doel: mét elkaar genieten van de glans van het fietsen. Soms uitdagend, altijd gezellig!

We maken graag het alledaagse buitengewoon. Het voorjaar is in aantocht en het weer wordt steeds beter. De perfecte tijd om eropuit te trekken en te genieten van de mooie natuur en frisse lucht. De tijd van laaghangende zon en bloeiende bloemen is aangebroken.

Kortom, een sportzomer om naar uit te kijken!

ONZE PARTNERS