Fietstrailer huren?

5/8/2023

De fietsclub is in het bezit van een fietstrailer. Met een bagagecompartiment onder de deksel. Daar de fietstrailer niet constant in gebruik is en wij het gebruik niet exclusief voor TFC toertochten willen beperken, staat de trailer ook voor verhuur ter beschikking.

ToerFietsClub (TFC) Noordwijk beschikt over een fietstrailer met een bagagecompartiment onder de deksel. Op de deksel zijn 7 bevestigingspunten voor fietsen (race/mtb) met vorkassen, waarvan vijf houders ook geschikt zijn voor steekassen (schijfremmen).

Daar deze trailer niet voortdurend in gebruik is en wij het gebruik niet exclusief voor TFC tochten willen beperken, staat de aanhangwagen ook voor verhuur aan derden ter beschikking.
De trailer vertegenwoordigt een zekere waarde en de huurder dient desgewenst zelf voor een eventuele verzekering zorg te dragen. De trailer wordt overigens uitstekend onderhouden.
De staat waarin je de trailer ophaalt is ook de staat waarin zij geretourneerd wordt. Eventuele schade is voor rekening van de huurder.

Als je de trailer wilt gebruiken moet je deze reserveren. Cees van Zuijlen (06-5361 1789) is hier je aanspreekpunt en met hem maak je ook de afspraak voor het ophalen en terugbrengen.

De huurprijs van de trailer is:
Per dag € 25,00 (ledenprijs € 15,00)
Per 3 dagen € 50,00 (ledenprijs € 35,00)
Per week € 100,00 (ledenprijs € 50,00)

We wensen je een heerlijke fietsvakantie!

ONZE PARTNERS