Pop-up Wielercafé, het idee
ToerFietsClub (TFC) Noordwijk bestaat 35 jaar! Een heel mooi jubileum. Het is in deze moderne tijd zelfs een unieke gebeurtenis. De club staat er goed voor en ziet ernaar uit om ook dit bijzondere jaar weer nieuwe geschiedenis te schrijven.

Wij kunnen terugzien op een prachtig Pop-up Wielercafé op zondag 25 juni j.l. Het Pop-up Wielercafé, een 1-daags evenement in het kader van het 35-jarig bestaan van de TFC, was voor iedereen die van de wielersport houdt of hierin is geïnteresseerd. Het evenement was het resultaat van een unieke, enthousiaste samenwerking tussen sporters, verenigingen, ondernemers en organisaties. Een dag vol passie voor de wielersport.

Bezoekers lieten zich inspireren tijdens de vele ontmoetingen, deelden  ervaringen en genoten van de (bedrijfs-) presentaties over wat hoort bij een gezonde leefstijl, avontuurlijke fietsreizen, reactie tests, indoor fietsen, sportfotografie, fysiologie, onderhoud, accessoires en veel meer. Kortom alles ademde wielersport en uiteraard was er goede koffie.

De Nederlandse Toer Fiets Unie (NTFU) stelde promotie materiaal voor buiten beschikbaar. Ook de pers was aanwezig voor een sfeerimpressie.

Ons ’thuis’ is Sportpark Lageweg in Noordwijk waar vvSJC over een moderne accommodatie. Een vóór alles, stijlvolle locatie voor het evenement. Uitstekend toegankelijk en ruime parkeermogelijkheden. Ook voor de dure fiets was er een veilige plaats.

Idee of tip?

We horen het graag

Heb je vragen over dit initiatief? Neem contact met ons op. Mail naar bestuur@tfcnoordwijk.nl of neem telefonisch contact op met Piet Groen via 06 2330 7094.

ONZE PARTNERS