Voor de liefhebber en zijn fiets, de rijder met een limiet, de coureur die voor gezelligheid kiest, de TFC’er die ook de ander ziet. Ben jij zo'n iemand? Iedereen vanaf 18 jaar kan lid worden. Bij onze club gaat het niet om prestaties maar om meedoen. Wij rijden een tempo wat iedereen aankan en we rijden sociaal. Houden ons aan de verkeersregels en stellen ons vriendelijk op tegenover andere weggebruikers.

Op dinsdag, woensdag, donderdag, zaterdag en zondag rijden we een sportief rondje door de streek. In de zomerperiode (zomertijd) is er tevens een rit op de woensdagavond. Er is voor elk wat wils. Voor iedereen, veiligheid en gezelligheid staan bovenaan. In kleine groepen rijden we meestal afstanden tussen 60 en 120 km en soms een monstertocht. Een beestachtige kop beurt, fenomenale bochten of splijtende demarrage. Het kan allemaal! Ook nemen we het initiatief om een weekendje weg te gaan, of zelfs een korte fietsvakantie. Alle ritten worden aangekondigd in de speciale ClubApp (Cyql). Telkens wordt de moraal verhoogd en de wielersport in combinatie met andere geneugten van het leven verheerlijkt.

Tijdens clubactiviteiten wordt gefietst in TFC-clubkleding. Zo zijn we als vereniging herkenbaar en worden we veel beter opgemerkt. Ook is het positief voor de uitstraling van de vereniging èn voor het clubgevoel als wij in dezelfde verenigingskleding sporten.
Dus als je lid wordt, verwachten we dat je in clubkleding gaat fietsen. Voor elk seizoen is clubkleding te bestellen in de webshop. Sponsoring van de club  wordt ook gebruikt voor korting bij aanschaf van fietskleding. Join our team!

Wil je kijken of fietsen bij onze vereniging jou past, dan kun je natuurlijk met ons meerijden. We houden rekening met je mate van geoefendheid en conditie. De eerste 4 weken zijn gratis en vrijblijvend. In die periode leren wij elkaar (beter) kennen. Graag wèl even vooraf je komst melden: info@tfcnoordwijk.nl dan profiteer je ook van de belangrijke (introducé) verzekering en is een warm welkom door de wegkapitein en andere leden je deel! Voor meer informatie of aanmelden kun je ook bellen met Dirk Hazenoot (secretaris), telefoon 06 80 08 46 55.

Het lidmaatschap van onze club bedraagt in het jaar 2023 voor een hoofdlid € 103,08. Dat is inclusief het lidmaatschap van de Nederlandse ToerFietsUnie (NTFU) ter waarde van € 38,08. Met alle voordelen die daarbij komen, zoals een basis schadeverzekering voor je dure fiets en uitrusting, een abonnement op het magazine FIETSSPORT en korting op toertochten. Een gezinslid van iemand die al lid is bij ons betaalt € 99,29 (ook inclusief NTFU). Iemand die al bij een andere vereniging lid is van de NTFU betaalt voor een jaar  € 68,20. Welkom bij de club!

CONTACT ONS

Heb je een vraag over het lidmaatschap, of een goede suggestie over welk onderwerp dan ook, vul dan het formulier in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op. Veel fietsplezier!

info@tfcnoordwijk.nl
06 23 30 70 94
Lageweg 6 | Noordwijk
Dank voor jouw bericht.
We nemen zo snel mogelijk contact met jou op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.