Sponsorpartners zijn voor ons belangrijk en dat laten wij ook zien. Naast de naamsbekendheid en sympathie die u met uw partnerschap creëert, motiveren wij onze leden om onze sponsoren de voorkeur te geven.

Wij gaan actief om met sponsoren met als doel waarde uit het partnerschap te genereren. Dat doen wij door communicatie via de website, (sociale) media, en misschien zelfs gezamenlijke initiatieven (ten gunste van de samenleving). Wij bieden graag de mogelijkheid om zelf met voorstellen te komen. 

De vereniging heeft geen winstoogmerk. Sponsoring wordt aangewend voor het realiseren van haar doelstellingen, het voor eenieder toegankelijk houden van de fietsclub (hoogte van contributie) en tegemoetkoming in de aanschaf van fietskleding. Tijdens clubactiviteiten wordt gefietst in TFC-clubkleding. Zo zijn we als vereniging herkenbaar en worden we veel beter opgemerkt.

Ook is het positief voor de uitstraling van de vereniging én voor het clubgevoel van de leden als onze leden in dezelfde verenigingskleding sporten.

Binnen afzienbare tijd eindigt na 35 jaar het partnerschap met de huidige hoofdsponsor Zilveren Kruis en valt de exclusieve reclame-uiting op het verenigingstenue vrij. Zilveren Kruis heeft haar sponsorbeleid herzien. Wij zijn trots op en dankbaar voor de langdurige relatie met Zilveren Kruis en de mensen achter het bedrijf.

Er is ruimte voor nieuw partnerschap.
En daar zien wij naar uit!

Partnership

interesse?

Heeft u interesse om partner te worden?
Wij gaan graag het gesprek met u aan over wat u graag wilt. Mail naar bestuur@tfcnoordwijk.nl of neem telefonisch contact op met Piet Groen via 06 23 30 70 94.

LEES HIER HET HELE VOORSTEL

ONZE PARTNERS