Voor leden

clubactiviteiten

Wil jij ook meefietsen met onze fietsclub? Word dan lid. De activiteiten op onze agenda zijn alleen voor leden tenzij anders vermeld. Wil je kennismaken met onze club en de manier van rijden? Laat ons weten wat je graag wilt. Als introducélid kun je vier weken gratis goed verzekerd, meefietsen met de vereniging. Welkom!

soorten activiteiten

Reguliere clubrit
Daarvoor gebruiken we onze Cyql-App. Daar vind je informatie over elke gezamenlijke rit, zoals tijdstip, startplaats, route, afstand, duur, snelheid en tussenstops en kun je je makkelijk aanmelden.

Maandrit
Everyone meets up! Dit is een clubrit in een tempo en met afstand(en) voor iedereen. Telkens vinden we de mooiste plekjes voor koffie of thee. De maandrit is gericht op het versterken van het verenigingsgevoel.
Het is ook een gelegenheid om onze sponsorpartners beter te leren kennen en hun bijdrage aan onze vereniging te waarderen.

Evenement
Dit kan zijn een thema-rit, een (bedrijfs-/ organisatie-) bezoek of deelname aan een specifieke toertocht zoals de MidSummerChallenge (MSC), Ladies Tour, een NTFU-rit of een meerdaagse fietsreis-/ vakantie.

Social events
We houden bijv. een workshop, themabijeenkomst, BBQ of maandborrel.

de kalender

Fietsen in de duinen, op het strand

Clinic Mountainbiken

Bij de ToerFietsClub (TFC) Noordwijk kun je als lid al genieten van mooie toertochten op de racefiets, maar wist je dat je misschien bij ons ook terecht kunt voor mountainbiken? Om leden kennis te laten maken met deze uitdagende tak van de wielersport, organiseert de TFC een speciale MTB clinic.
18 februari 2024
Leuk dat je er bent

Start2bike

Beginnen met racefietsen? Maak een goede start en doe mee met Start2Bike 2024. In vier trainingen krijg je de basistechnieken van het racefietsen uitgelegd en oefenen we in balans houden, remmen, schakelen, bochten rijden, klimmen en in een groep rijden. Daarnaast is er aandacht voor veiligheid en fietsonderhoud. De kennismaking en eerste les is op 24 maart a.s. Alles in ontspannen sfeer. Welkom bij de club!
24 maart 2024
Carpe diem

Opening fietsseizoen 2024

Ook dit jaar zullen we het fietsseizoen 2024 van ToerFietsClub (TFC) Noordwijk weer op feestelijke wijze openen en wel op zondag 7 april. Eerst rijden we een clubrit. Na afloop hiervan, om 11:30 uur, staat er, inmiddels traditiegetrouw, een overheerlijke lunch klaar! Ook de leden die niet meefietsen zijn uiteraard van harte welkom bij Museumboerderij Veldzicht. We ontmoeten tevens de deelnemers en trainers van Start2Bike.
7 april 2024
Let's ride!

Meerdaagse 2024

Ben jij klaar voor een bijzonder fietsavontuur? Een 4-daagse fietsreis vol nieuwe ervaringen, uitdagingen en prachtige natuur? Dan is onze tocht naar Drente en Overijssel, inclusief een uitstapje naar Duitsland, iets voor jou! Stel je voor: je vertrekt op 5 juni vanuit het gezellige Zwolle en laat de auto achter. Vanaf hier start de fietsbeleving waarin we in 4 dagen tijd maar liefst 450 kilometer afleggen. Onderweg genieten we van het moment èn van elkaar.
5 juni 2024
Als lid van de TFC Noordwijk, ben je automatisch ook NTFU lid en kan je meedoen met de fietssport toertochten. Hieronder zien je in één oogopslag welke toertochten er in de buurt van Noordwijk door de NFTU worden georganiseerd. Voor het complete overzicht, kijk dan op de website van de NFTU/fietssport.

NFTU-fietssport toertochten

ONZE PARTNERS