Voor leden

clubactiviteiten

Wil jij ook meefietsen met onze fietsclub? Word dan lid. De activiteiten op onze agenda zijn alleen voor leden tenzij anders vermeld. Wil je kennismaken met onze club en de manier van rijden? Laat ons weten wat je graag wilt. Als introducélid kun je vier weken gratis goed verzekerd, meefietsen met de vereniging. Welkom!

soorten activiteiten

Reguliere clubrit
Daarvoor gebruiken we onze Cyql-App. Daar vind je informatie over elke gezamenlijke rit, zoals tijdstip, startplaats, route, afstand, duur, snelheid en tussenstops en kun je je makkelijk aanmelden.

Maandrit
Everyone meets up! Dit is een clubrit in een tempo en met afstand(en) voor iedereen. Telkens vinden we de mooiste plekjes voor koffie of thee. De maandrit is gericht op het versterken van het verenigingsgevoel.
Het is ook een gelegenheid om onze sponsorpartners beter te leren kennen en hun bijdrage aan onze vereniging te waarderen.

Evenement
Dit kan zijn een thema-rit, een (bedrijfs-/ organisatie-) bezoek of deelname aan een specifieke toertocht zoals de MidSummerChallenge (MSC), Ladies Tour, een NTFU-rit of een meerdaagse fietsreis-/ vakantie.

Social events
We houden bijv. een workshop, themabijeenkomst, BBQ of maandborrel.

de kalender

Een sfeervolle traditie!

Oliebollenrit

Met de Oliebollenrit en de afsluiting in Café De Rosser komt er een einde aan het fietsseizoen van Toerfietsclub Noordwijk. Een jaar vol mooie ritten, gezelligheid en sportiviteit. We kijken terug en ook uit naar het nieuwe jaar. Maar eerst nog even nagenieten van de rit en het jaar in stijl afsluiten. Want dat is wat ToerFietsClub Noordwijk ook zo bijzonder maakt: samen genieten en terugkijken op mooie fietsavonturen.
30 december 2023
Wereldwijde marktplaats van bloemen  

Bezoek aan Bloemenveiling

De grootste marktplaats van bloemen en planten ter wereld is Bloemenveiling Aalsmeer van Royal FloraHolland. Voor een bezoek aan deze beroemde bloemenveiling moet je vroeg opstaan, maar de beloning is een onvergetelijke ervaring. Hoe vroeger je er bent, hoe meer je ziet. We'll do it!
26 januari 2024
Inspirerende uitdaging.

Mountain High Chasers

Het boek 'Mountain High' van Daniel Friebe beschrijft de 50 meest heroïsche beklimmingen in Europa. Erwin Reijneveld en Erwin Visser besloten van dit boek hun missie te maken. Alle 50 bergpassen rijden vóór hun 50e levensjaar èn proberen zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken om misschien wel één (eerste) grote uitdaging in de bergen aan te gaan. Het maakt niet uit of je hard, langzaam of kort fietst. Zolang je maar fietst!
7 februari 2024
Als lid van de TFC Noordwijk, ben je automatisch ook NTFU lid en kan je meedoen met de fietssport toertochten. Hieronder zien je in één oogopslag welke toertochten er in de buurt van Noordwijk door de NFTU worden georganiseerd. Voor het complete overzicht, kijk dan op de website van de NFTU/fietssport.

NFTU-fietssport toertochten

ONZE PARTNERS