"Ik werd met open armen ontvangen”

"Toen ik in Noordwijk kwam wonen zocht ik naar fiets liefhebbers om een rondje te fietsen. Bij TFC vond ik een groep leuke dames waarmee ik nu regelmatig fiets. Sportief maar toch gezellig!"

Alida
lees hier onze veiligheidregels
Buiten zijn is gezond!

dames gaan voor

iedereen is welkom!

Steeds meer vrouwen ontdekken fietsen als sport. Een groeiend aantal dames pakt de racefiets voor een lekkere rit in de buitenlucht. Buiten zijn is gezond! Het daglicht en de buitenlucht doen wonderen. ‘Sinds enkele jaren begroeten we steeds meer vrouwen in de vereniging’ zegt voorzitter Piet Groen. Meefietsen met de mannen is altijd mogelijk, echter vrouwen willen soms ook iets anders. Dan liggen de snelheden lager en zijn de afstanden korter. Het plezier wordt onder meer gehaald uit beter leren fietsen in een geheel eigen, sociale- en sportieve sfeer.

Dames TFC fietsen voor Pink Ribbon
Overigens zetten de dames van de TFC eerder een heel sportieve prestatie neer. Drie dagen achterelkaar fietsten zij honderd kilometer. Een uitdaging, niet alleen bedoeld als persoonlijke prestatie, maar ook om geld in te zamelen voor Pink Ribbon als bijdrage aan de strijd tegen borstkanker. De vrouwen in de vereniging zien ernaar uit om ook nieuwe dames te begroeten, om samen weer nieuwe plannen te maken.

het bestuur

Het bestuur bestaat uit drie personen, bijgestaan door commissies. De commissies stellen een programma op voor alle activiteiten van de vereniging. 
Piet groen
voorzitter

06 23 30 70 94

DIRK HAZENOOT
SECRETARIS

06 80 08 46 55

CLEEM VERWEIJ
PENNINGMEESTER

06 45 38 80 55

ONZE PARTNERS