Start2Bike

24/3/2024

Beginnen met racefietsen? Maak een goede start en doe mee met Start2Bike 2024. In vier trainingen krijg je de basistechnieken van het racefietsen uitgelegd en oefenen we in balans houden, remmen, schakelen, bochten rijden, klimmen en in een groep rijden. Daarnaast is er aandacht voor veiligheid en fietsonderhoud. De kennismaking en eerste les is op 24 maart a.s. Alles in ontspannen sfeer. Welkom bij de club!

Ben jij al een tijdje aan het twijfelen of racefietsen iets voor jou is? Of zit je vol met vragen over hoe je nu eigenlijk moet fietsen op zo'n dunne fiets met van die rare schoenen?

Misschien is het dan tijd om mee te doen met Start2Bike 2024! Deze cursus is dé perfecte start voor iedereen die enthousiast wil beginnen met racefietsen. In slechts vier trainingen leer je de basistechnieken van het racefietsen en krijg je handige tips van ervaren instructeurs. Zo kun jij vol vertrouwen de weg op met je racefiets.

Tijdens de trainingen oefenen we onder andere in balans houden, remmen, schakelen, bochten rijden, klimmen en in een groep fietsen. Daarnaast besteden we ook aandacht aan veiligheid en fietsonderhoud. Zo ben jij goed voorbereid op alle situaties die je kunt tegenkomen tijdens het fietsen.

De eerste kennismaking en les vindt plaats op 24 maart a.s. en dit alles gebeurt in een gezellige en ontspannen sfeer. Je zult merken dat je snel vooruitgang boekt en wie weet ontdek je wel een nieuwe passie! Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan en start jouw avontuur als racefietser met Start2Bike 2024.

Kijk op onze website voor meer informatie. Leuk als je erbij bent!

ONZE PARTNERS