10vanNoordwijk

9/7/2023

De 10vanNoordwijk 2023. Met 8 leden van onze fietsclub mochten wij opnieuw de wedstrijdlopers begeleiden. Voorafgaand aan alle deelnemers op de 5 en 10 km en bij de nummers 1, 2 en 3 in de wedstrijd. Zowel bij de dames als bij de heren.

De 10vanNoordwijk was er weer en dit jaar werd het hardloopevenement georganiseerd door EPICinderunning in samenwerking met de Hersenstichting.

Op de boulevard van Noordwijk verzamelden hardlopers van alle leeftijden voor de één, vijf of tien kilometer loop om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. Het parcours ging door de duinen en over schelpen- en fietspaden.

Met 8 leden van onze fietsclub mochten wij (wederom) de wedstrijdlopers begeleiden. Voorafgaand aan alle deelnemers op de beide afstanden en bij de nummers 1, 2 en 3 in de wedstrijd. Zowel bij de dames als bij de heren. Goed gedaan met elkaar, en het was ook heel gezellig. We zijn door de organisatie getrakteerd op koffie en na afloop broodjes en fruit. Alles top!

Voor de mensen die het rustiger aan wilden doen maar toch een goed doel wilden steunen, organiseerde de Hersenstichting zaterdag jl de SunsetWalk. Dit evenement werd over een afstand van 3.5, 5 of 10 kilometer gewandeld door de duinen en over het strand van Noordwijk.

De 10vanNoordwijk, een mooi, sportief en ook dankbaar evenement! Het was alweer de elfde editie. Ten bate van de Hersenstichting ❤️. Wellicht volgend jaar weer!

ONZE PARTNERS