‘Beste leden van ToerFietsClub Noordwijk, welkom alle partners!’

29/9/2023

We beleefden een heel gezellig feest in Museumboerderij Veldzicht. Een jubileumtoespraak door de voorzitter, bubbels en een heerlijke BBQ. De populaire DJ Hans van der Meer maakte de avond compleet. Het was ook de afsluiting van een prima sportzomer 2023.

‘Beste leden van ToerFietsClub Noordwijk, welkom alle partners!

‘Wat een bijzonder moment is dit. Vandaag vieren we het 35-jarig jubileum en ook de afsluiting van de sportzomer 2023. Het is echt een voorrecht om hier voor jullie te staan en deze jubileumtoespraak te mogen houden.

Kijk eens waar we zijn. Een bloeiende en actieve fietsclub met enthousiaste leden, mooie routes en onvergetelijke herinneringen. Misschien wel de leukste toerfietsclub in de Bollenstreek!

Er ligt een in alle opzichten stevig fundament onder de club. Het partnerschap met Samenwerkende Apotheken Bollenstreek (SAB) als nieuwe hoofdsponsor, brengt ons weer verder in de tijd en daar zijn we heel dankbaar voor.

De afgelopen 35 jaar zijn voorbij gevlogen en er is veel veranderd, zowel in de wereld als binnen onze club. Tegelijkertijd hebben we samen duizenden kilometers gefietst, door weer en wind. We hebben elkaar zien groeien en sterker zien worden op de fiets, ook als vrienden binnen onze club. Wij geven om elkaar.

De vereniging staat er sterker voor dan ooit tevoren. We hebben een diverse groep leden, van soms starters tot ervaren fietsers, van de nu 65 leden is bijna 1/3 vrouw en allemaal delen we dezelfde passie voor het fietsen. En dat is wat ons verbindt.

Maar het zijn niet alleen de grote uitdagingen die ons samenbrengen. Ook de wekelijkse clubritten, de gezellige koffiestops en de Meerdaagsen dragen bij aan de hechte band die we met elkaar hebben.

Laten we deze gelegenheid aangrijpen om terug te kijken naar de hoogtepunten van de afgelopen vele jaren en tegelijkertijd vooruitblikken. Om plezier te blijven beleven aan het fietsen, zullen we weer nieuwe plannen maken, avonturen aangaan. In naar wij allen graag willen, goede gezondheid.

Tot slot wil ik graag alle actieve leden, overige sponsorpartners en iedereen die heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van onze club bedanken. Laten we samen proosten op een mooie toekomst en weer vele jaren fietsplezier!’

Proost!

ONZE PARTNERS