Bezoek aan TwoChefsBrewing

27/6/2023

Op uitnodiging van TFC lid Leo Disseldorp was er een vandaag een bezichtiging van de bierbrouwerij TwoChefsBrewing in Amsterdam. Leo’s zoon Martijn en stiefzoon Sanne hebben hun liefhebberij voor bierbrouwen in 10 jaar tijd omgezet in een bloeiend bedrijf.

Bezoek aan TwoChefsBrewing

Op uitnodiging van TFC lid Leo Disseldorp was er een vandaag een bezichtiging van de bierbrouwerij TwoChefsBrewing in Amsterdam.

Leo’s zoon Martijn en stiefzoon Sanne hebben hun liefhebberij voor bierbrouwen in 10 jaar tijd omgezet in een bloeiend bedrijf en ze produceren nu jaarlijks 1.200.000 liter bier.

Via een prachtige route door het Hollands Duin, de Kennemerduinen en het Spaarnwoude Park kwamen we in het Westhavengebied van Amsterdam.

Daar zijn we hartelijk ontvangen met koffie en gebak, waarna Martijn ons heeft rondgeleid door zijn fabriek. We raakten steeds meer onder de indruk van wat er bij komt kijken om een biertje niet alleen lekker, maar ook commercieel aantrekkelijk te maken.

Martijn maakt dankbaar gebruik van Leo’s kennis van watertechniek en de vader van Sanne weet veel van elektrotechniek, kortom een prachtig familie bedrijf met 34 enthousiaste werknemers.

Na het drinken van een heerlijk biertje, een keuze uit één van hun 8 verschillende producten, hebben we de kortste route door de Haarlemmermeer naar huis genomen.

Er stond bij thuiskomst meer dan 100 kilometer op de teller.

Gert Cramer

www.twochefsbrewing.com

ONZE PARTNERS