Hangplek voor je racefiets

23/6/2023

Als trotse eigenaar wil je natuurlijk voorkomen dat je waardevolle racefiets beschadigd raakt. De beste manier is om je fiets veilig weg te hangen om te voorkomen dat de fiets omvalt of een ander voorwerp jouw kostbare tweewieler beschadigt.

Ons 'thuis' is Sportpark Lageweg in Noordwijk waar wij steevast gastvrij worden ontvangen door vvSJC, dat als hoofdgebruiker van het complex over een moderne sportaccommodatie beschikt. Een vóór alles, stijlvolle locatie voor ook onze activiteiten en evenementen. Uitstekend toegankelijk en er zijn ruime parkeermogelijkheden.

De als - van oorsprong - Katholieke voetbal vereniging Sint Jeroens Club is opgericht op 26 september 1920 door kapelaan S. Braakman. De rijke geschiedenis van vvSJC is mede een inspiratie voor de toekomst van onze fietsclub. In de afgelopen jaren hebben wij elkaar leren kennen èn waarderen. Hoewel onze sportbeoefening zeer verschilt, delen we de waarden van bewegen, ontspannen en plezier.

De nieuwste voorziening op het gemeentelijk sportpark is een plaats voor onze fietsen. Helaas wordt er te vaak gestolen. Je kunt dit misschien voorkomen door als vaste gewoonte je fiets vast te zetten met een kabelslot. Geef de gelegenheidsdief geen kans als jij bijvoorbeeld ergens van je kopje koffie geniet.

ONZE PARTNERS