Heb jij het al gehoord?

4/10/2023

Samenwerkende Apotheken Bollenstreek (SAB) met vestigingen in Noordwijk, Noordwijkerhout en Voorhout wordt per 1 januari 2024 de nieuwe hoofdsponsor van onze fietsclub.

Samenwerkende Apotheken Bollenstreek (SAB) met vestigingen in Noordwijk, Noordwijkerhout en Voorhout wordt per 1 januari 2024 de nieuwe hoofdsponsor van onze fietsclub. Voor eerst 5 jaar.

SAB is niet zomaar een sponsor. Als zorgverlener hecht zij veel waarde aan het welzijn en de vitaliteit van mensen, zoals wij dat doen binnen onze club. Beweging, ontspanning en plezier spelen een centrale rol in ons leven. Deze gedeelde waarden vormen de basis van het partnerschap.

Na het logo van Zilveren Kruis, dat bijna 35 jaar op het clubtenue prijkte, zal het nu het beeldmerk van Samenwerkende Apotheken Bollenstreek te bewonderen zijn. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij SAB wat betekent dat de leden ook gewoon in het laatste clubtenue kunnen blijven sporten.

In de webshop is nog alleen de vernieuwde clubkleding beschikbaar.  

De sponsorbijdrage aan de vereniging wordt aangewend voor het realiseren van onze doelstellingen, het voor eenieder toegankelijk houden van de fietsclub en tegemoetkoming in de aanschaf van fietskleding die hoort bij onze mooie club. Uiteraard kijken we in het partnerschap ook waar we elkaar kunnen versterken.

We vieren deze geweldige mijlpaal! Met Samenwerkende Apotheken Bollenstreek als hoofdsponsor hebben we de wind weer vol in de rug en zijn we klaar voor een geweldige toekomst vol avontuurlijke fietstochten en gezamenlijk plezier.

ONZE PARTNERS