Hypotheekshop Noordwijk, nieuwe sponsorpartner

13/9/2023

Het team van ervaren financieel adviseurs streeft ernaar om klanten te begeleiden naar de beste financiële oplossingen die passen bij hun persoonlijke situaties en doelen. De expertise omvat hypotheken, financiën en verzekeringen.

We zijn heel blij om aan te kondigen dat ingaande 1 oktober 2023 De Hypotheekshop Noordwijk en ToerFietsClub (TFC) Noordwijk een sponsorpartnerschap zijn aangegaan voor de komende drie jaar. Deze samenwerking zal niet alleen elkaar ondersteunen, maar ook de lokale gemeenschap weer iets versterken. Al meer dan drie decennia biedt De Hypotheekshop Noordwijk onafhankelijk financieel advies aan klanten.

Met volledige onafhankelijkheid vergelijken zij hypotheken, rentetarieven en voorwaarden van meer dan 40 aanbieders om de best passende oplossing te vinden die aansluit bij de persoonlijke situatie en toekomstplannen van klanten. De toewijding aan mensen èn zaken bij het realiseren van financiële doelen heeft ervoor gezorgd dat De Hypotheekshop Noordwijk met honderden tevreden klanten heeft samengewerkt.

"We zijn zeer enthousiast over onze samenwerking met TFC Noordwijk," aldus Jan Kralt, Financieel adviseur en eigenaar van De Hypotheekshop Noordwijk. "Door krachten te bundelen, kunnen we niet alleen de fietsclub ondersteunen in hun groei en ontwikkeling, maar ook onze betrokkenheid bij en verbondenheid met de lokale gemeenschap bekrachtigen. We zijn er trots op dat we een waardevolle partner kunnen zijn voor TFC Noordwijk en samen succes kunnen behalen. "Dit partnerschap draagt voor de fietsclub bij aan het bouwen van een solide basis voor de komende drie jaar, waardoor de club de goede dingen blijft doen en plannen kan maken voor de toekomst.ONZE PARTNERS