Kerst- en Nieuwjaarswensen

20/12/2023

Het einde van het jaar nadert en dat betekent dat het tijd is om terug te kijken en ook vooruit te blikken op het nieuwe jaar. Wat was het een bijzonder jaar voor onze toerfietsclub! We hebben ons 35-jarig jubileum gevierd met een wielercafé en een fantastische feestavond. Wat nog volgt is de altijd gezellige Oliebollenrit.

Beste TFC-er,

Het einde van het jaar nadert en dat betekent dat het tijd is om terug te kijken en ook vooruit te blikken op het nieuwe jaar. Wat was het een bijzonder jaar voor onze toerfietsclub! We hebben ons 35-jarig jubileum gevierd met ook een wielercafé en een fantastische feestavond. Wat nog volgt is de altijd gezellige Oliebollenrit. Dat maakt ons jaar compleet!

Maar het was niet alleen feest dit jaar, we hebben ook samen vele kilometers gemaakt tijdens de reguliere clubritten, echter ook tijdens de meerdaagse fietsavonturen. Wat heerlijk om te zien hoe we samen bewegen, ontspannen en plezier hebben. We doen er alles aan om gezond en vitaal te blijven!

We willen langs deze weg nogmaals onze dank uitspreken aan alle wegkapiteins die ons keer op keer weer meenemen op prachtige ritten. Zonder hun inzet en enthousiasme zouden we niet zulke mooie fietservaringen kunnen beleven.

Terwijl we genieten van de feestdagen met onze geliefden, willen we ook stilstaan bij de toestand in de wereld. Laten we hopen dat het nieuwe jaar meer vrede, liefde en begrip zal brengen.

Het doet ertoe om onze ambitie voor ledengroei niet te vergeten. We willen ervoor zorgen dat onze club groeit en nog meer liefhebbers m/v van het toerfietsen aantrekt. We zien overigens steeds meer interesse voor onze vereniging vanuit de gehele Duin- en Bollenstreek!

Bij deze willen we ook onze dank uitspreken aan al onze sponsorpartners die ons steunen in onze activiteiten en bijdragen aan het succes van onze club.

Als toerfietsclub gaan we met veel enthousiasme het nieuwe jaar in. We blijven genieten van het toerfietsen en onze grenzen verleggen. We kunnen veel van onze voornemens bereiken. Daarom hebben we er sterk vertrouwen in dat we weer een prachtig verenigingsjaar tegemoet gaan.

We wensen je fijne feestdagen en een gelukkig en sportief nieuwjaar!

Met warme groet,

Het bestuur van de ToerFietsClub(TFC) Noordwijk, Piet Groen, Dirk Hazenoot en Cleem Verweij

ONZE PARTNERS