La Pura Vida Yunquera sponsorpartner

31/5/2023

Ontdek de fietshemel van Andalusië. Voor je ultieme fietsvakantie onder de zon. Prachtige routes voor elk niveau. Maatwerk voor groepen van 2-7 personen. Na heerlijke actie, verdiende rust, pure rust … Beleef de gastvrijheid van Spanje. Ervaar LaPuraVida, bienvenidos!

Het pure leven ... letterlijk vertaald. De drie woorden samen hebben zoveel meer betekenis dan alleen puur en intens leven. Het is een uitdrukking voor hoe mooi het leven is, hoe jij het beleeft en wat jij ervan maakt. In LaPuraVida beleef je wat wij er graag mee willen uitdragen en delen: eenvoudig puur genieten van het leven.

Het is ook de rust van de groene omgeving, de behulpzaamheid en vriendelijkheid van de Andalusiërs, de Spaanse warmte van de zon, de inwoners van Yunquera. Leven in een tiny house of royaler, buiten zijn, tuinieren, wandelen en fietsen in een waanzinnig mooie streek. Samen is dat wat deze plek La Pura Vida maakt.

Waar heb je zin in: ontspannen fietsen of voor de sport? Glooiend of stevig klimmen? Voor elk type fietser zijn er genoeg mogelijkheden. Fiets-enthousiast als we zijn, kunnen wij je alle keuzes bieden. We geven je graag advies en tips.

Kees en Britt Caspers | www.lapuravidayunquera.com

ONZE PARTNERS