30ste Meerdaagse, fietsen is leuk!

10/6/2023

De 30ste editie van de Meerdaagse is verreden. Van 7 t/m 10 juni 2023. Dit jaar naar het Brabantse Land. Een onvergetelijk avontuur!

TFC Noordwijk organiseert ieder jaar en meerdaagse fietstocht. De fietsreis is altijd 4-daags en bedraagt een afstand van meer dan 500 kilometer. De route is telkens anders, waardoor je elk jaar een andere ervaring hebt. We rijden met een volgwagen voor de bagage van waaruit ook de lekkerste lunches en hartigheid voor de pauzes tevoorschijn komt. Veiligheid en plezier staan voorop!

Dit jaar logeerden de 12 deelnemers, waarvan één dame, in een Brasserie aan de Maas, in het dorpje Maren Kessel bij Oss. De zuidelijke provincie Brabant neemt, tussen Zeeland in het westen en Limburg in het oosten een centrale positie in. De hoofdstad is ’s-Hertogenbosch. De provincie telt ongeveer 2,5 miljoen inwoners en komt daarmee op de derde plaats in Nederland.

De routes zijn gemaakt met Knooppunten wat garant staat voor rustige fietspaden. Vanuit het hotel zijn twee prachtige fietstochten gemaakt zowel naar Nijmegen, en later ook om Den Bosch door de Loonse en Drunense Duinen naar Sint-Oedenrode. De rit terug naar Noordwijk was door de tropische temperatuur een pittige laatste etappe.

Op Sportpark Lageweg, het ‘thuis’ van de TFC, was er de gewenste verkoeling en werd er in aanwezigheid van familie gezellig nagepraat over de zeer geslaagde clubactiviteit. Tijdens de terugblik is ook gevierd dat één lid van de vereniging zelfs 25 keer aan het Meerdaagse evenement heeft deelgenomen. Chapeau!

 

ONZE PARTNERS