Nieuwjaarswens 2023

24/12/2022

De aantrekkingskracht van onze vereniging neemt verder toe met als gevolg dat wij ook weer nieuwe leden ontmoeten. En dat maakt de fietsclub telkens weer mooier!

Het was een mooi jaar. Dieptepunt was de inval in Oekraïne, al in februari, met een oorlog tot gevolg die mensen onnoemelijk veel leed bezorgt. Ook in Nederland werden we indirect getroffen met hoge energieprijzen en steeds duurder wordende boodschappen. Wie had gedacht dat dit kon gebeuren?

In onze vereniging hebben we kunnen zorgen dat we elkaar wisten te vinden in de waarden die belangrijk voor ons zijn. Waar we nu staan, is te danken aan de inzet, veerkracht èn enthousiasme van de leden die de club rijk is.

Die houden het goede van de club in stand, en zijn in staat te vernieuwen en ook mee te gaan met de wensen van deze tijd. Er heerst een positieve sfeer onder de leden, zo horen we tijdens de clubritten, de ’socials’ en tijdens wat verder is georganiseerd.

Samen zorgen we ervoor dat het verenigingsverband steeds sterker wordt. Wij denken hierbij aan bijvoorbeeld de Cyql ClubApp voor een gevarieerd aanbod van ritten. Verder de gezellige BBQ of om elkaar te ontmoeten bij een workshop, het toekomstgesprek en de maandborrel. Het brengt leden dichter bij elkaar.

De aantrekkingskracht van onze vereniging neemt verder toe met als gevolg dat wij ook weer nieuwe leden ontmoeten. En dat maakt de fietsclub telkens weer mooier!

Natuurlijk wil niet ieder lid hetzelfde maar dát is nu juist de uitdaging. In het toekomstgesprek zijn we op zoek gegaan naar de overlap en maken we ieder voor zich en samen keuzes.

Het begin van onze fietsclub dateert uit 1988 en we zijn benieuwd waar we eind volgend jaar op terugzien. Hoe we ons 35-jarig bestaan hebben gevierd en wat de hoogtepunten zijn geweest.

Wij wensen je, liefdevolle kerstdagen toe, een gezellige jaarwisseling en een gelukkig, sportief 2023!

Bestuur TFC Noordwijk

ONZE PARTNERS