Pop-up Wielercafé, ons lustrum event

25/6/2023

Het pop-up Wielercafé is het evenement waar wielerliefhebbers elkaar ontmoetten. Bezoekers lieten zich inspireren door (andere) sporters, teams, verenigingen, ondernemers en organisaties. De dag ademde wielersport en gezelligheid!

Wij kunnen terugzien op een prachtig Pop-up Wielercafé op zondag 25 juni j.l. Het Pop-up Wielercafé, een 1-daags evenement in het kader van het 35-jarig bestaan van de TFC, was voor iedereen die van de wielersport houdt of hierin is geïnteresseerd. Het evenement was het resultaat van een unieke, enthousiaste samenwerking tussen sporters, verenigingen, ondernemers en organisaties. Een dag vol passie voor de wielersport.

Bezoekers lieten zich tijdens de vele ontmoetingen inspireren, deelden  ervaringen en genoten van de (bedrijfs-) presentaties over wat hoort bij een gezonde leefstijl, avontuurlijke fietsreizen, reactie tests, indoor fietsen, sportfotografie, fysiologie, onderhoud, accessoires en veel meer. Kortom alles ademde wielersport en uiteraard was er goede koffie.

Ook is er geld ingezameld voor de Stichting MS Research. De organisatie die wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en oplossing van multiple sclerose financiert en stimuleert.

Om buiten te sporten was het te warm waardoor de opkomst van wielrenners minder was dan gehoopt. Toch was het gezellig druk, en veel te genieten. Er was gelegenheid om te sparren of te klankborden over het fietsen. Clubgenoten leerden elkaar beter kennen waardoor het weer makkelijker wordt om samen te sporten.

Ons ’thuis’ is Sportpark Lageweg in Noordwijk waar vvSJC over een zeer moderne accommodatie beschikt. Een vóór alles, stijlvolle locatie voor het evenement. Uitstekend toegankelijk en ruime parkeermogelijkheden. Ook voor de kostbare racefiets was er een veilige plaats.

ONZE PARTNERS