Pop-up Wielercafé, het idee

11/2/2023

Het pop-up Wielercafé is het evenement waar wielerliefhebbers elkaar ontmoeten. Op het sportpark Lageweg zijn alle wielerdisciplines aanwezig.

ToerFietsClub (TFC) Noordwijk bestaat 35 jaar! Een heel mooi jubileum. Het is in deze moderne tijd zelfs een unieke gebeurtenis. De club staat er goed voor en de fietsclub ziet ernaar uit om ook dit bijzondere jaar weer nieuwe geschiedenis te schrijven. Wij treffen voorbereidingen voor de organisatie van een Pop-up Wielercafé op zondag 25 juni a.s.

Het Pop-up Wielercafé is een 1-daags evenement in het kader van het 35-jarig bestaan van de TFC, is voor iedereen die van de wielersport houdt of is geïnteresseerd. Het evenement beoogt het resultaat te zijn van een unieke, enthousiaste samenwerking met andere verenigingen en andere organisaties. Een evenement met een brede regionale uitstraling. Een bekende presentator, (top)sporters, talenten en partnerorganisaties zorgen voor een interessant programma en gezelligheid. Verder zijn er (bedrijfs-) presentaties over wat hoort bij een gezonde leefstijl, avontuurlijke fietsreizen, veiligheid, actuele boeken, sportfotografie, fysiologie, fietsmerken, accessoires en veel meer. Kortom alles ademt wielersport en uiteraard is er goede koffie.

Ons ’thuis’ is Sportpark Lageweg in Noordwijk waar vvSJC over een moderne accommodatie van hoogwaardige kwaliteit beschikt. Een vóór alles, stijlvolle locatie voor het evenement. Uitstekend toegankelijk en ruime parkeermogelijkheden. Ook voor je dure fiets is er een veilige plaats.

Ben je geïnspireerd, heb je vragen of wil je doorpraten over dit initiatief? Neem contact met ons op. TFC Noordwijk, Piet Groen t 06 2330 7094 of info@tfcnoordwijk.nl

ONZE PARTNERS